Tentang TempahWebSeo.com

Assalamu’alaikum & salam sejahtera,

Terima kasihlah sudi nak lawat web nie. Web nie baru nak start, memang banyak kekurangan.  Nie boleh jadi personal blog saya,  dan juga web lubuk rezki. InshaaAllah.

Apa-apa info yang telah saya pelajari dan projek yang telah disiapkan akan diupdate disini dari masa ke semasa.

Ada komen,kritikan, quotation bina web seo, web MLM, web Autodownline, web syarikat sila drop komen di ruangan komen ini.

Oh yeah, nak buat adwords, business kad pun boleh contact saya. Drop komen bersama no telefon, nanti saya call. InshaaAllah.

Tq.

Ooops terlupalah nak intro diri.  Saya freelance programmer , lebih kepada web programming. Android programming tak reti, Windows app programming pun bukan. Hanya aplikasi web berasakan PHP yang saya reti.

Nak panggil apa? Boleh panggil saya Mus jer. Dah jangan nak rajin sangat ringkaskan lagi panggilan tu. Dah cukup pendek.  ><”

Dulu sekolah kat mana? Tak main lah sekolah2, kita Grads ok. Grads dari UTM. Bachelor Computer Science Major in Graphic & Multimedia Softwares. Ceh baru orang respect sikit.

Sebenarnya tak perlu U pun boleh buat website dan coding. Google pun dah cukup bagus. Lebih bagus kalau dapat berguru secara online.

Oklah itu sahaja. Apa2 boleh komen kat bawah tu bersama no wasap.